Közélet

Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit

Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit

2017. augusztus 30., szerda
Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit

Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit - jelentette be a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. igazgatója szerdán Budapesten, a Központosított kormányzati informatikai rendszer bővítése (KKIR3) projekt sajtótájékoztatóján.

Dömötör Csaba

közölte, hogy a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Programból finanszírozott projektet a jövő év végén zárják le.

Bogó Viktor

projektmenedzser tájékoztatása szerint 2,5 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kaptak az adminisztratív terhek csökkentése konstrukció keretében. A konzorciumvezető a NISZ, míg a másik konzorciumi tag, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség minőségbiztosítási szerepet tölt be - tette hozzá. A projekt célja kettős: hatékonyságnövelés és költségcsökkentés - hangsúlyozta Bogó Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.