Közélet

Tiszaújvárosban kezdte újabb országjárását Botka László

Tiszaújvárosban kezdte újabb országjárását Botka László

2017. augusztus 5., szombat
Tiszaújvárosban kezdte újabb országjárását Botka László
Botka László

Újabb országjárásba kezdett Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombaton, hogy a tavasszal meghirdetett, új, igazságosabb Magyarországot megcélzó baloldali politikájának részleteit ismertesse a választókkal. Erről a szocialista politikus számolt be az MTI-nek, miután látogatást tett Tiszaújvárosban.

Szeged polgármestere elmondta, a szeptember közepéig tartó országjárásának az is célja, hogy a helyi baloldali képviselőkkel találkozzon, megbeszélje a helyi választási stratégiát, van, ahol be fogja mutatni a párt országgyűlési képviselőjelöltjét is. Ez most Tiszaújvárosban nem történt meg - jegyezte meg. Mint mondta, országjárása során közvetlenül akar találkozni a választókkal.

Botka László

elmondta, Tiszaújvárosban, ahol

Bráz György

(MSZP) polgármester kísérte, az emberekkel beszélgetve megerősödött álláspontja, hogy többségben vannak azok, akik elégedetlenek az Orbán-rendszerrel és kormányváltást akarnak. Hozzátette: sokan panaszkodtak a szolgálati nyugdíj megszüntetésére, amelyet az MSZP kormányra kerülve ismét bevezet. Közölte, hogy devizahitel- és Quaestor-károsultakkal is találkozott. Ezzel kapcsolatban a kormány és a Magyar Nemzeti Bank felelősségét hangsúlyozta. Botka László márciusban is tartott országjárást, akkor miniszterelnök-jelöltségéhez és politikájához kívánt támogatást gyűjteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.