Kultúra

Terepen és szemináriumon is oktat a CsaládEgyetem

Terepen és szemináriumon is oktat a CsaládEgyetem

2017. augusztus 30., szerda
Terepen és szemináriumon is oktat a CsaládEgyetem

A Szeged-Csanádi Egyházmegye CsaládKözPontjának munkatársai által összeállított CsaládEgyetem 2017/1. félévi programja is számos érdekességet kínál.

Terepgyakorlat, nyitott előadások, szemináriumok és speciálkollégium is a félév részét képezik a CsaládEgyetemen. Szeptember 16-án, szombaton "LelkesTest – Nordic walking 50+" címmel várja az érdeklődőket terepgyakorlatra

Molnár Renáta

. A Katolikus Házban három nyitott előadást is tartanak majd, az elsőt szeptember 19-én, kedden 18 órától

Botos Katalin

"A családi kassza: kihívások és megoldások" címmel. A második előadást "Szex és hűség" címmmel tartja

Mihalec Gábor

október 17-én, kedden 18 órától, míg a harmadikon Pécsi Rita beszél majd "Tekintély? Manapság? A „nevelt nevelő” eszköztára" címmel november 21-én, kedden 18 órától. Szemináriumok terén négy közül választhatnak az érdeklődők, az őszi félévben a következő témák kerülnek elő: NőiesTE, Férfi műhely, Családi pénzgazdálkodás a gyakorlatban, valamint Ciklus-show – „Csak arra vigyázok, amit értékesnek tartok”, ez utóbbi egy játékos szeminárium a női ciklusról 10-12 éves lányoknak. Október 26-án, csütörtökön 17 órától "Elváltként élni"

Sarungi Emőke

tart speciálkollégiumot. Részletek

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.