Kultúra

Szerdán kezdődik a 20. Fezen fesztivál

Szerdán kezdődik a 20. Fezen fesztivál

2017. augusztus 1., kedd
Szerdán kezdődik a 20. Fezen fesztivál

Szerdán kezdődik Székesfehérváron a jubileumi, 20. Fezen fesztivál, amely a rendezvény történetének legerősebb programjával, öt zenei helyszínnel, több mint 100 fellépővel várja a látogatókat.

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivál történetében először elfogytak a bérletek és a szombati napijegyek is, ezek alapján nézőcsúcsra számítanak a négynapos rendezvényen, amely szerda délelőtt nyitja meg kapuit a közönség előtt. Az idei Fezen rockszínpadán fellép - mások mellett - az amerikai Alice Cooper, a brit Saxon, az amerikai The Offspring a svéd Therion, a német Blind Guardian és az amerikai Ignite. A magyar fellépők között lesz az Ossian, a Kalapács, a Lord, a Tankcsapda, a Road és a Depresszió. A popszínpadon a külföldi sztárok - a House Of Pain, a Scooter és Shaggy - mellett zenélni fog a Kelemen kabátban, a Brains, Majka & Curtis, a WellHello, a Halott Pénz, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kozmix és a Vad Fruttik. A nagysátor zenei kínálatából kiemelkedik a Honeybeast, a Bëlga, a Kiscsillag, Julia Carpenter, az Anna & The Barbies, illetve Ganxsta Zolee & A Kartel. A Fezen Klub, valamint a kerthelyiség fellépői között lesz a Moby Dick, a Prosectura, a Cadaveres, a Junkies, a Mobil Mánia, a New Level Empire, Odett, a Takáts Tamás Blues Band, a Blahalousiana és az Akkezdet Phiai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.