Közélet

Személyautó égett a műhelyben

Személyautó égett a műhelyben

2017. augusztus 30., szerda
Személyautó égett a műhelyben

Szegeden, Fábiánsebestyénen, Kisteleken és Makón akadt dolga a tűzoltóknak - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kedden délelőtt a szegedi Fő fasoron mintegy 40 négyzetméteren égett száraz fű, avar. A tüzet a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltó egység oltotta el. A déli órákban a szentesi hivatásos tűzoltók a fábiánsebestyéni önkéntesekkel együttműködve oltották el a fábiánsebestyéni Dózsa György utcában égő cserjést. Kora délután Kisteleken, egy autószerelő műhelyben gyulladt ki egy személygépkocsi. A tüzet a kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók a kiérkező balástyai önkéntes tűzoltó egységgel együttesen fékezték meg, személyi sérülés nem történt. Makón, a Posta utcában egy nagyméretű fa ága szakadt le kora délután, a gyalogos forgalmat veszélyeztetve. Az ágat a makói tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.