Szórakozás

Pofonokban sem lesz hiány augusztus 20-án - indul a RakpartFeszt

Pofonokban sem lesz hiány augusztus 20-án - indul a RakpartFeszt

2017. augusztus 16., szerda
Pofonokban sem lesz hiány augusztus 20-án - indul a RakpartFeszt
rakpartfeszt_sajttaj004kf(1)

Fúvós zenekarok, kézműves sörök, kihagyhatatlan koncertek – indul a RakpartFeszt. Újdonságként a boksz fesztivál kupák világát idézik meg a Móra–parkban, a tűzijátékra ismét nagy figyelmet fordítanak a szervezők.

A belvárosban a SzegedART keretén belül továbbra is folytatódnak a szabadtéri programok, augusztus 17-től pedig a Huszár Mátyás rakpart is megtelik élettel, a sörfesztiválon népszerű hazai előadók váltják egymást a színpadon.

Németh István

, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy az előző évek sikerére való tekintettel idén is megrendezik a fúvószenekar találkozót, ahol kiváló térzenei programokat kínálnak az érdeklődőknek. Vasárnap a SzegedART záróakkordjaként a Széchenyi téren helyi alkotócsoportok festenek korhű jelmezekben. A régió legnagyobb sörös őrletén a RakpartFeszt- Kézműves Sörünnepen ezúttal több, mint 30 sörfőzde 217 féle sörkínálatát lehet végigkóstolni. A könnyed ízektől a kesernyés sörökön át a, kávébarna csodákig mindent megtalálnak a látogatók. A szervezőknek sikerült a napfény városába csábítaniuk a Gerilla Gourmet fenegyerekeit, így Street Food kínálatból sem lesz hiány. A színpadon fellép többek közt

Király Viktor

, The Dynamite Dudes, Tom White and the Mad Circus, Party Art's OK és a Ladánybene 27. Idén újdonságként a boksz fesztivál kupák világát idézik meg a Móra–parkban.

Ifj. Balzsay Károly

, a Magyar Ökölvívó Szövetség kapitánya kiemelte, szeretnék ismét „megfertőzni” az embereket az ökölvívás szeretetével, amelyre ez a rendezvény remek lehetőség. A show két részből áll, először a kezdők mérettethetik meg magukat a pofonpartin, majd a felnőtt válogatott krémje száll ringbe egymás ellen. Tűzijáték-musicallel kápráztatja el a szegedieket augusztus 20-án, tavalyihoz hasonló módon, idén is a zene hangulatát és ütemét követve fognak robbanni a tűzijátékbombák, ezúttal kultikus filmzenék szolgáltatják a zenei alapot.

Bácskai Dánieltől

, a Pyro Maxx Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy az eddigi leghosszabb, mintegy 15 perces, több mint 6500 effektből álló nagyszabású parádé várható. Nemzeti színű installációval indul a műsor, majd megjelenik a Szőke Tisza szimbóluma a vízen, a fináléban pedig görögtűz fog lefolyni a Belvárosi hídról. A részletes programot

ITT

lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.