Kultúra

Páratlan és PlakArt-os: a Móra Ferenc Múzeum idén is kiköltözik a SZIN-re

Páratlan és PlakArt-os: a Móra Ferenc Múzeum idén is kiköltözik a SZIN-re

2017. augusztus 23., szerda
Páratlan és PlakArt-os: a Móra Ferenc Múzeum idén is kiköltözik a SZIN-re
moraferenc_muzeum

A Móra Ferenc Múzeum idén is átlátogat a „túloldalra”, a Szegedi Ifjúsági Napokra. Ebben az évben a Láthatatlan, a PlakArt és a Páratlanok – A szegedi papucs című kiállítások kapcsán várják izgalmas feladványok, társasjátékok és kézműves foglalkozások a fesztiválozókat.

A Móra Ferenc Múzeum három tárlatával kapcsolatban készültek érdekes programokkal a közgyűjtemény munkatársai az idei SZIN-re. Aki elsétál a Civil Faluban lévő múzeumi faházhoz, máris fotózkodhat a plakát-kiállítás izgalmas falragaszaival, vagy éppen lábbelijét a „szögedi” papucs által inspirált motívumokkal díszítheti ki. A Láthatatlan-kiállítás kapcsán pedig egy láthatatlan dobozba nyúlva kell kideríteniük a résztvevőknek, milyen tárgyakat is rejtettek a sötét doboz belsejébe a szervezők. Idén is lehet kirakózni, társasjátékot játszani a múzeumi munkatársak segítségével, illetve kvízjátékon is részt vehetnek a fiatalok. A fotózkodók Facebook-ra és Instagramra feltöltött képeit is jutalmazzák majd, illetve a Szegedi Ifjúsági Napok ideje alatt 20%-os kedvezménnyel nézhetik meg a Móra Ferenc Múzeum kiállításait a fesztiválozók érvényes karszalagjuk felmutatásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.