Hírzóna

Mobil bűnmegelőzési centrum a SZIN-en

Mobil bűnmegelőzési centrum a SZIN-en

2017. augusztus 26., szombat
Mobil bűnmegelőzési centrum a SZIN-en

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya is jelen van az újszegedi partfürdőn tartott fesztiválon.

A bűnmegelőzésre szakosodott rendőrök az augusztus 23-tól 27-ig tartott szegedi fesztiválon is gondoskodnak a fiatalok felelősségteljes és gondtalan szórakozásának biztosításáról - írja a police.hu. A szakemberek a helyszínen kialakított információs ponton a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által rendelkezésre bocsátott Mobil Bűnmegelőzési Centrummal - vagyis egy minden prevenciós kellékkel ellátott mikrobusszal jelennek meg. Tekintettel az ország minden tájáról, valamint külföldről is ideérkező fiatal résztvevőre, többnyelvű szórólapokkal hívják fel a figyelmet vagyontárgyaik megőrzésére és az áldozattá válás elkerülésére. A rendőrség standján munkatársainktól mindenki tájékoztatást kaphat személy- és vagyonbiztonságot érintő kérdésben. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokra hívja fel a fesztiválozók figyelmét: • Pénzt csak annyit vigyenek magukkal, amennyire várhatóan szükségük lesz, és bátran, de okosan használják bankkártyájukat. • Fesztiválra csak a legfontosabb eszközöket és értékeket vigyék magukkal. Kérdezzék meg hogy a helyszínen található-e értékmegőrző, ha igen, akkor használják azt, mivel a sátorban hagyott tárgyak nincsenek biztonságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.