Sport

Labdarúgás: hármat lőve nyert a Szeged-Grosics

Labdarúgás: hármat lőve nyert a Szeged-Grosics

2017. augusztus 27., vasárnap
Labdarúgás: hármat lőve nyert a Szeged-Grosics

Supka Attila együttese sok helyzetet dolgozott ki a Budaörs ellen és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

A hét közben, Budafokon elért 0-0-s döntetlen után a Budaörsöt fogadta a Szeged 2011-Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában. Lendületesen kezdte a találkozót a hazai csapat, ami hamar góllá is érett. Farkas Márk mélységi indítása után Zádori került helyzetbe a 13. percben és be is vette a vendégek kapuját. Nem is tetszett a játék képe Bognár Györgynek, így már a 20. percben cserére szánta el magát, de továbbra is a Szeged-Grosics akarata érvényesült, több kisebb-nagyobb helyzetet is sikerült kialakítania Supka Attila csapatának, ám az első játékrészben nem született újabb találat. A szünetben kényszerű cserét kellett végrehajtania a hazaiak mesterének, Causic ugyanis az első félidőben egy ütközés során megsérült, így őt Papp Ferenc váltotta. A 62. percben megduplázta előnyét a hazai gárda, Molnár János harcolt ki tizenegyest, amit Nicorec be is lőtt Kemenes Szabolcs kapujába. A harmadik gólt már nem ő kapta, ugyanis a 70. percben lecserélte őt Bognár György, a szintén csereként pályára lépő Beke Péter gyorsan fel is avatta, ezzel lényegében eldöntötte a három pont sorsát. Néhány perccel később szépített a Budaörs, Czvitkovics Péter szintén büntetőből talált be, de újabb gólokat már annak ellenére sem tudtak szerezni a vendégek, hogy az utolsó percekben mindent megtettek ennek érdekében. A Szeged 2011-Grosics Akadémia összességében megérdemelt győzelmet aratott, jövő szombaton pedig a Nyíregyháza otthonában lép pályára.

Gyula, 200 néző
2017. augusztus 27., 17.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Budaörs
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Gyarmati II Tibor * Asszisztens: Berényi Ákos, Márkus Péter
3
-
1

Labdarúgó NB II. 6. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Budaörs 3-1 (1-0)

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 200 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (Berényi Ákos, Márkus Péter).

Szeged-Grosics:

Szántai - Horváth, Causic (Papp - a szünetben), Farkas M., Coroian, Nicorec, Pászka, Molnár J., Zabari, Zádori, Balázs R. (Beke, 55').

Vezetőedző:

Supka Attila.

Budaörs:

Kemenes (Bese B., 70') - Ódé, Marques-Airosa, Kékesi, Tányéros, Sajbán Miklós, Sajbán Máté, Bakos, Pethő, Czvitkovics, Deli (Fodor, 20').

Szakmai igazgató:

Bognár György.

Gól:

Zádori (13'), Nocirec (62' - tizenegyesből), Beke (75') ill. Czvitkovics (79' - tizenegyesből)

Online közvetítésünk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.