Sport

Labdarúgás: nem született gól a Mórahalom vecsési vendégjátékán

Labdarúgás: nem született gól a Mórahalom vecsési vendégjátékán

2017. augusztus 19., szombat
Labdarúgás: nem született gól a Mórahalom vecsési vendégjátékán
morahalom_vasarhely27_gs

Nem sikerült bevennie az újonc kapuját a Mórahalomnak, igaz gólt sem kaptak, ezzel második döntetlenjüket játszották második mérkőzésükön az idei kiírásban.

A Paks II. elleni 1-1-s döntetlennel indította az új szezont a Mórahalom VSE, a második fordulóban pedig az újonc Vecséshez látogattak. Jól kezdte a mérkőzést a vendég gárda, sikerült is egy ziccert kialakítaniuk az ötödik percben, amit azonban bravúrral hárított a vecsési hálóőr. Ezután azonban sok párharcot veszítettek el

Magyar Györgyék

, nem sikerült érvényesíteni a játékukat, így az első félidő nem hozott gólt. Kettőt is cserélt a szünetben

Vojnic-Zelic Sasa

, ami némi változást hozott a játék képében, többet birtokolta a labdát a homokháti együttes, de komoly gólhelyzetet itt sem sikerült kialakítaniuk, így végül gól nélküli döntetlennel távozhattak Vecsésről. A következő fordulóban a Hódmezővásárhelyi FC látogat Mórahalomra, így tehát Csongrád megyei rangadón szerezheti meg első győzelmét a Mórahalom.

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 2. forduló

Vecsési FC – Mórahalom VSE 0–0

Vecsés, Vecsési Városi Sporttelep. Vezette: Szabó Levente (Punyi Gyula, Köteles Csaba).

Vecsés:

Komora – Salem, Balázs B., Radnai, Farkas Á., Tóth A. (Tóth O. 74'), Rein, Szalai V., Lajer, Csiszár (Gényi, 87'), Márki (Borsi).

Vezetőedző:

Simon Antal.

Mórahalom VSE:

Krnács – Lászik, Puskás (Zsoldos - a szünetben), Szücs, Fodor, Bokányi, Podonyi (Szalma - a szünetben), Magyar, Zámbó (Pócs D., 54'), Busa, Fábián.

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa.

Sárga lap:

Salem (55'), Csiszár (67'), Farkas Á. (92') ill. Busa (58'), Szücs (85'). Vojnic-Zelic Sasa:

"Az első félidőt jól kezdtük, az ötödik percben kihagytunk egy nagy ziccert, de utána úgy éreztem, hogy a Vecsés agresszívabban játszik, elveszítettük a párharcok elsősorban a levegőben, nem tetszett a csapat játéka az első negyvenöt percben. A szünetben kettőt is cseréltünk és valamelyest már jobban futballoztunk, a cserék jól szálltak be, sikerült jobban megtartani a labdát és támadásokat építeni hátulról, volt egy-két kisebb lehetőségünk, de a hazaiak is veszélyeztettek néha oldal szabadrúgásból vagy szögletből. Teljesen más Vecsést láttunk most, mint a Makó ellen, de azt gondolom reális döntetlen született, ugyanakkor szerettük volna megnyerni a mérkőzést. A játékkal nem vagyok elégedett, megint sok butaságot követtünk el, viszont az eredmény nem rossz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.