Sport

Kézilabda: simán verte a Vojvodinát a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: simán verte a Vojvodinát a MOL-Pick Szeged

2017. augusztus 12., szombat
Kézilabda: simán verte a Vojvodinát a MOL-Pick Szeged
pick_oroshaza26_gs

Második felkészülési mérkőzésén is magabiztos sikert aratott a MOL-Pick Szeged, amely majdnem kétszer annyi gólt lőtt a Vojvodinának, mint kapott.

A szerdai, Orosháza elleni premiert követően szombaton a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Vojvodina ellen játszotta második felkészülési mérkőzését a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda-csapata. Juan Carlos Pastor csapatából ezúttal hiányzott a sérüléssel bajlódó beálló, MAtej Gaber. A Pick végig irányította a találkozót, és az első félidőben mindössze nyolc gólt kapott, miközben huszat lőtt - a találkozó hasonló mederben folytatódott, így a szegediek végül roppant sima győzelmet arattak, a legeredményesebb Balogh Zsolt és Bánhidi Bence bizonyult 6-6 góllal. A Tisza-partiak legközelebb az augusztus 18-ától kezdődő Styrian Handball Days-en vesznek részt, ahol négy mérkőzést játszanak.

Felkészülési mérkőzésen

MOL-Pick Szeged - Vojvodina 34-18 (20-8)

A szegedi gólszerzők:

Balogh 6, Bánhidi 6, Bodó 4, P. Rodríguez 4, Zubai 3, Gorbok 3, Kallman 3, Zsitniykov 1, Sigurmannsson 1 , T. Petrus 1, St. Skube 1 Sostaric 1, Fekete B. 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.