Közélet

Két balesethez is riasztották a katasztrófavédőket hétfőn

 Két balesethez is riasztották a katasztrófavédőket hétfőn

2017. augusztus 15., kedd
 Két balesethez is riasztották a katasztrófavédőket hétfőn

Hódmezővásárhelyen három autó ütközött, egy ember megsérült - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Lehasadt faághoz riasztották a szentesi tűzoltókat hétfőn kora délután. Szegváron, a Tiszai utcában észlelték a lakosok, hogy egy nagy méretű ág veszélyezteteti a gyalogosok forgalmát. A szentesi tűzoltók motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a műszaki mentést, nem sérült meg senki. Árokba borult egy személyautó hétfőn délután a 45-ös számú főúton, Szegvár közelében. A műszaki mentéshez a szentesi tűzoltókat riasztotta a főügyelet. A balesetben személyi sérülés nem történt. Pár órával később Hódmezővásárhelyen, a 47-es számú főúton történt is történt egy baleset, három személyautó ütközött. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el, a hármas karambolban egy ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.