Közélet

Jégbe zárt szerencse – Ünnepelt a Rádió 88

Jégbe zárt szerencse – Ünnepelt a Rádió 88

2017. augusztus 8., kedd
Jégbe zárt szerencse – Ünnepelt a Rádió 88
radio88_szulinap025kf

Koncertek, játékos feladatok és szép lányok. A Rádió 88 születésnapi programokkal kedveskedett a hallgatóinak, akik azt is megválaszthatták, hogy az Animal Cannibals csapata mely slágereivel készüljön a jeles eseményre. A szerencsések a speciális jégtömbbe zárt nyereményükért is „megküzdöttek”.

Emlékezetessé tették a helyi rádió alapításának huszonhetedik évfordulóját Szegeden. A nyári kánikulában felfrissítő programok és sztárvendégek várták a látogatókat a Napfényfürdő Aquapolis szabadtéri területén. Erre a napra a stúdió kiköltözött a helyszínre, így a műsorvezetőkkel is találkozhattak a strandolók, sőt, bepillantást nyerhettek a rádiózás kulisszái mögé. „A reggeli műsorban felidéztük a rádió eddigi történetét, valamint alapítónk, Tóth András emlékét. Az 1990-es indulást követően a mai napig igyekszünk megfelelni az általa állított magas elvárásoknak. Valamennyi műsorunkat a helyszínről sugároztuk, ezzel az is a célunk volt, hogy a hallgatókat közelebb hozzuk a kollégákhoz és a rádiózás varázslatos világához. Az ünnepnapunkat a 27-es szám bűvöletében állítottuk össze, családi programokkal és nyereményjátékokkal is vártuk az érdeklődőket” – ismertette

Tóth Géza

ügyvezető hozzátéve, Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiójaként az idei születésnapjukra különlegességekkel készültek. A vállalkozó szelleműek csúszdaversenyen mérhették össze sebességüket két kategóriában. A gyermekek és a felnőttek is örömmel siklottak le a huszonhét méter magas csúszdáról a vízbe.

Kreativitást igényelt a jégtömbbe zárt ajándék megszerzése

A Szegedi Napozó Válogatott lányainak a hullámok közé dobott számozott szivacslabdáit gyűjthették be a fürdőzők, markukat a kihalászott labdák után tombolaszelvény ütötte, a legszerencsésebbek a huszonhét jégbefagyasztott ajándéktárgy egyikét nyerhették meg. A speciális jégtömböket lehelve, dörzsölve és egyéb kreatív módszerekkel kellett kiolvasztaniuk a kiválasztottaknak a nap végére. Még ha az eredményes olvasztáshoz megválasztott módszerek különbözőek is voltak, végül mindannyian elégedetten kaparinthatták meg a jégbe zárt tárgyakat. Önnek mire elég tíz másodperc?

Maróti Róbert

üllési Rubik-kocka versenyzőnek például ennyi időbe telik kirakni a klasszikus kockát. A fiatal ismertette a jelenlévőknek a kirakás alapmetódusát, véleménye szerint bárki képes lehet egyszínűvé varázsolni a játékszert. Vendég volt továbbá a Mol-Pick Szeged és a magyar válogatott 27-es mezében játszó kézilabdása,

Bánhidi Bence

is.

Dér Heni

slágereivel és táncosaival fokozta a hangulatot. Az

Animal Cannibals

a hallgatók javaslatai alapján összeállított szettel készült. A fellépésük apropóját az adta – amellett, hogy népszerűek a srácok a rádióhallgatók körében –, hogy a csapat első kazettája huszonhét évvel ezelőtt jelent meg. Az esemény forgatagát egy a strand felett köröző helikopterből is megörökítették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.