Hírzóna

Három tűzeset is történt kedden

Három tűzeset is történt kedden

2017. augusztus 23., szerda
Három tűzeset is történt kedden

A Tiszába csúszott egy teherautó, valamint avartűz és lángoló autó adott munkát a tűzoltóknak - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tegnap délelőtt a 43. számú főút mellett, Szeged közelében mintegy 250 négyzetméteres területen száraz aljnövényzet égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el. Este a szegedi Göndör soron is felcsaptak a lángok: ezt a néhány négyzetméteres avartüzet is a szegedi tűzoltók fékezték meg. Éjszaka Szegeden, a Téglagyári úton gyulladt ki egy személygépkocsi motortere. Személyi sérülés nem történt, a tüzet a helyszínre érkező szegedi egység rövid idő alatt eloltotta. A délutáni órákban egy bolgár rendszámú kisteherautó csúszott a Tiszába Szegeden, a Tápai kompállomás közelében. A jármű vezetője a partra tudott úszni, személyi sérülés nem történt. A szegedi hivatásos tűzoltók a Maros Mentőszervezet búvárai és az ATIVIZIG egyik jégtörő hajójának segítségével emelték ki a vízből a járművet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.