Közélet

Frissebb, színesebb, híresebb – megújult a SZEGEDma.hu

Frissebb, színesebb, híresebb – megújult a SZEGEDma.hu

2017. augusztus 25., péntek
Frissebb, színesebb, híresebb – megújult a SZEGEDma.hu
szegedma

Új formában vagyunk! Augusztus 25-étől modernebb, áttekinthetőbb küllemmel, még frissebb, még színesebb tartalommal, de a ránk eddig is jellemző értékvilággal szolgáljuk az olvasókat.

Megújult a SZEGEDma.hu! Őszintén el kell ismerni, nagyon ránk fért! Megszoktuk és szerettük a régi oldalunkat, azonban már régen eljárt felette az idő. Minden változik, mi is, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a trendeket, de gyökereinktől nem szakadunk el, értékeiket nem dobjuk a sutba. Az olvasóink által az elmúlt tíz esztendő során megismert minőségi hír- és tartalomszolgáltatást az eddiginél könnyebben kezelhető, átláthatóbb, letisztultabb köntösbe öltöztettük. Nem ez az egyetlen változás az életünkben! A Lokál Extra Szeged hetilap helyi tartalomszolgáltatása mellé a nyár elején a Déli Szó hetilapunkat párosítottuk (nyomtatott újságaink a Körkép rovatban érhetőek el, és tölthetőek le!). Útjára indítottuk a SZEGEDma Klub beszélgetős estjeit is ismert és elismert vendégekkel, telt házzal (augusztus 30-án a háromszoros olimpiai bajnok vízipólós, Molnár Tamás érkezik, szeptember 2-án pedig kitelepülünk a halfesztiválra – Találkozzunk!). Ahol csak jelen vagyunk, nyomot hagyunk Szeged, Csongrád megye és a régió életében. Értéket, közösséget teremtünk, és nem engedünk a minőségből! Az utóbbi hetek során azon dolgoztunk, és a továbbiakban is arra törekszünk, hogy még frissebbek, még színesebbek és még híresebbek legyünk. Hiszen a SZEGEDma.hu augusztus 25-i átalakulását csak az első lépésnek tekintjük. Számtalan tervünk és ötletünk van még, melyeket a következő időszakban megosztunk olvasóinkkal, Veletek, a munka nem áll meg, folyamatosan fejlődni akarunk, hogy kiszolgáljuk közönségünk igényeit. Még szebb, még könnyebben kezelhető, még áttekinthetőbb online felülettel, még több információval, hírrel, egyedi tartalommal, még markánsabb véleménnyel. Az egyre növekvő olvasótábor és Facebook-követőink bővülése megtisztelő visszajelzés. Továbbra is az a célunk, hogy megszolgáljuk a bizalmat. 2017. augusztus 25-e nagy nap az életünkben, a SZEGEDma.hu történetében. Tartsatok továbbra is velünk, számítunk Rátok! Mi Nektek is osztunk lapot!

Megújultunk! Láttad? SZEGEDma.hu – keresd, kövesd, szeresd!

Tisztelettel: Pintér M. Lajos főszerkesztő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.