Bulvár

Csütörtökön kezdődik az Állati Percek

Csütörtökön kezdődik az Állati Percek

2017. augusztus 8., kedd
Csütörtökön kezdődik az Állati Percek

Útjára indítja Állati Percek című ismeretterjesztő, szemléletformáló sorozatát az Országos Állatvédelmi Alapítvány. Augusztus 10-e, csütörtöktől kéthetente más-más témával igyekszik segíteni az állattartókat és az állatbarátokat a szervezet. A cél, hogy minél több fiatalt szólítson meg, ezért az ország több rádiója is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány számára fontos a fiatalok elérése. Manapság – szinte kivétel nélkül – minden általános- és középiskolás kezében van okostelefon, vagy valamilyen okos kütyü, amivel csatlakozhat a közösségi médiához. Ezeket az oldalakat aktívan használják, így a legkönnyebben ezeken a felületeken érhetőek el, de a felmérések szerint a rádiók is népszerűek még ebben a korosztályban. Fontos, hogy tanácsot adjunk nekik a felelős és helyes állattartásról, vagy éppen arról, hogy miért fontos az ivartalanítás. Ezeket az ismereteket a későbbiekben ők is átadják a gyermekeiknek, így az a generáció már biztosan fejlettebb lesz a felelős állattartás területén. Ennek érdekében az alapítvány kéthetente csütörtökönként más-más témával igyekszik segíteni az állattartókat és állatbarátokat, hasznos tanácsokkal ellátni őket. Az elkészült, 5-10 perc hosszúságú interjúkat, beszélgetéseket az alapítvány honlapján, Youtube-csatornáján, valamint Facebook oldalán teszi közzé. Mindemellett az előzetes országos felmérés alapján eddig tizenegy helyi rádió jelezte, hogy örömmel áll a kezdeményezés mellé, és műsorra tűzik az Állati Perceket. Természetesen az alapítvány szívesen fogadja a témajavaslatokat is, hogy az elkészült hanganyagok minél színesebbek legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.