Sport

A grundok hangulatát idézték a Gáspár Zoltán utcában + FOTÓK

A grundok hangulatát idézték a Gáspár Zoltán utcában + FOTÓK

2017. augusztus 26., szombat
A grundok hangulatát idézték a Gáspár Zoltán utcában + FOTÓK

Értékes ajándékokkal gazdagodhattak a Gáspár Zoltán utcai gyerekek, akik nap mint nap rúgják a bőrt a panelek körül.

A Gáspár Zoltán utca egyik tömbjében lakó gyerekek rendszerint a futballal töltik szabadidejüket: ennek kapcsán gondolta a szintén ott lakó

Bakai László

, hogy a régi, mára elkopott, elfeledett grundokat idéző versenyekből, ügyességi feladatokból álló versenyt szervez a kis focistáknak. "Ma már sok elfoglaltság elszívja a gyerekeket, kevesen vállalják a focit, ezek a srácok viszont mindig lent rúgják a bőrt, így szerveztem nekik egy kis délelőtti elfoglaltságot. Meglátjuk, hogy felszaporodik-e a létszám, a gyerekekkel napi kapcsolatban vagyok, lehet, hogy szervezek még ilyet a későbbiekben" - mondta el a kezdeményezéssel kapcsolatban. A kicsik több feladatot teljesíthettek a délelőtt során: a kapufaként kinevezett élő fa eltalálása mellett tizenegyesrúgásokat is rendeztek, majd négy a négy elleni játék következett, ezekben két, labdarúgás iránt érdeklődő kislány is részt vett. A legügyesebbek eredeti angol és német labdákkal valamint ajándékokkal lettek gazdagabbak Bakai Lászlónak köszönhetően. A nap ugyanakkor ezzel nem ért véget: a gyerekek szülei pörköltet főztek, amit közösen el is fogyasztottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.