Közélet

Völner: Soros Györggyel szemben kitartunk a határzár mellett

Völner: Soros Györggyel szemben kitartunk a határzár mellett

2017. július 18., kedd
Völner: Soros Györggyel szemben kitartunk a határzár mellett

Soros Györggyel szemben Magyarország kitart a határzár mellett, amellyel Európa schengeni határait és az országot is védi, óvja a közbiztonságot és segítséget nyújt a nyugat európai országokat sújtó terrorista cselekmények megelőzésében - erről az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

Völner Pál

azzal összefüggésben mondta ezt, hogy Magyarország megválaszolta az Európai Bizottság legutóbbi felszólítását, amelyben a testület a határőrizettel kapcsolatos szabályozást kifogásolta. Az államtitkár szerint ez a szabályozás valóban "ellene megy a Soros György által felvetett tervnek, amely évente több százezer migránst kíván betelepíteni Európába". A kerítés ugyanis fizikailag akadályozza meg az országba történő bejutásukat, az élőerős védelem pedig a mégis átjutókat visszaszállítja a határra, ahol a tranzitzónában kérvényezhetik a menekültstátuszt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.