Hírzóna

Viráglopásra specializálódtak a tiszakürti tolvajok

Viráglopásra specializálódtak a tiszakürti tolvajok

2017. július 19., szerda
Viráglopásra specializálódtak a tiszakürti tolvajok
rendorseg_viraglopas

A rendőrség vádemelést javasol három tiszakürti lakossal szemben, akik húsznál is több csongrádi és cibakházi ingatlanból loptak virágokat és dísztárgyakat.

A gyanú szerint a 45 éves asszony, valamint a 46 és a 24 éves férfi 2017 márciusától, két hónapon át huszonegy ház előkertjéből, valamint udvarából cserepes növényeket és dísztárgyakat loptak el - írja a police.hu. A gyanúsítottak a zsákmányukkal saját otthonukat díszítették. Az adatgyűjtést követően a csongrádi nyomozók megállapították a tolvajok személyazonosságát és a rendőrkapitányságra előállították őket. A feltételezett elkövetők a bűncselekmények elkövetését elismerték. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.