Közélet

Törölközőbe csavart kábítószer Röszkén

Törölközőbe csavart kábítószer Röszkén

2017. július 15., szombat
Törölközőbe csavart kábítószer Röszkén

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 11 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy autóbuszban, Röszkén.

A NAV munkatársai egy Szerbiából Ausztriába tartó, szerb rendszámú autóbuszt és utasait ellenőrizték Röszkén. A járművön utazók egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, majd kockázatelemzés alapján a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek. Megkérték az utasokat, hogy mindenki a saját csomagjával menjen a vizsgálócsarnokba. Az utasok eleget tettek a kérésnek, azonban a rakodótérben ottmaradt egy jelöletlen bőrönd. Nem volt véletlen, hogy a csomag gazdátlan maradt, hiszen a pénzügyőrök törölközőkbe csavarva, 21 csomagban, összesen több mint 11 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak benne. A több mint 23 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.