Kultúra

Színházak Éjszakája - Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét

Színházak Éjszakája - Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét

2017. július 20., csütörtök
Színházak Éjszakája - Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét
thealter_u21

Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói.

"A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba" - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat: aki az adott napon a leggyorsabban kirakja a tértetrist, páros karszalagot nyer a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára. A Színházak éjszakája standját július 21-től 23-ig a Thealteren, a Régi Zsinagóga udvarán, július 28-tól 30-ig a Művészetek Völgye fesztiválon, Kapolcson, a Petőfi utcában, augusztus 3-tól 5-ig pedig az Ördögkatlanon, Nagyharsányban, a Fő téren találhatják meg az érdeklődők. Az idei, VI. Színházak éjszakája alkalmával 36 budapesti teátrum várja rendhagyó programmal az érdeklődőket betekintést engedve a színház világába, a készülő előadásokba, a színházi háttérmunkába. A rendezvényre augusztus 31-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolható online a karszalag, amellyel egy este alatt 36 színház programjain vehetnek részt az érdeklődők. A részletes programot szeptember 1-jén teszik közzé, a résztvevő színházak programjaira pedig az előzetes regisztráció szeptember 4-én indul. A rendezvényről további információ

ezen az oldalon érhető el

. A Színházak éjszakája facebook és instagram oldalán különféle meglepetések és játékok várják az érdeklődőket egész nyáron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.