Sport

Strandfoci: legyőzte a címvédőt a Junior Sport

Strandfoci: legyőzte a címvédőt a Junior Sport

2017. július 9., vasárnap
Strandfoci: legyőzte a címvédőt a Junior Sport
junior_sport_jaszfenyszaru_fb

Fontos és bravúros győzelemmel zárta a második siófoki hétvégét az FC Junior Sport.

A szegediekre a második Balaton-parti hétvége zárásaképp a tavalyi bajnok Jászfényszaru együttese állt, amely a találkozót megelőző mind a nyolc mérkőzését megnyerte, így hibátlan mérleggel várhatta a meccset. A címvédő hamar előnybe került, az első percben Simonyi Gábor máris vezetéshez juttatta övéit - az első harmadban nem is esett több találat. Tartotta magát a Junior Sport, mi több, a második tizenkét perc végét remekül zárta: Rádi Martin előbb egyenlített, majd Simonyi Gábor öngóljával már a vezetés is megvolt, így egy perc alatt fordított a Szeged. Sőt, a záró játékrész első percében Takács Renátó, majd Bullás Imre is betalált, így 4-1-re meglépett a Junior Sport, azonban a Jászfényszaru egyetlen perc alatt minimializálta hátrányát, így izgalmas tíz perc következhetett: Lipők Benjamin és a szegedi védelem azonban több gólt már nem engedett ellenfelének, így a Tisza-partiak elvették a 2016-os bajnok makulátlan mérlegét, és fontos győzelemmel zárták a siófoki hétvégét. Kilenc lejátszott meccs után így hat győzelemmel és három vereséggel állnak Paulo Marcelo Rocha tanítványai, legközelebb pedig két hét múlva, július 21-22-23-án lép pályára az MLSZ Beach Arénában az FC Junior Sport.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 2. forduló

FC Junior Sport - Jászfényszaru GWP Cserry 4-3 (0-1, 2-0, 2-2)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Legeza László (Hartung Vilmos, Horváth Patrik).

FC Junior Sport:

Lipők - Deák, Szentes Bíró, Takács R. 1, Bullás 1. Csere: Rutai, Molnár D., Popovics, Csanády, Rádi 1. Vezetőedző: Paulo Marcelo Rocha.

Jászfényszaru:

Szacskó - Fekete T., Angyalos, Ughy, Simonyi 1. Csere: Forgács, Fekete 1, Besenyei, Schranz 1, Vernyik. Vezetőedző: Csomós Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.