Bulvár

Leszállítottak és magára hagytak egy kísérő nélküli gyereket egy repülőjáratról

Leszállítottak és magára hagytak egy kísérő nélküli gyereket egy repülőjáratról

2017. július 21., péntek
Leszállítottak és magára hagytak egy kísérő nélküli gyereket egy repülőjáratról

Leszállítottak egy Toulouse-ba induló EasyJet-járatról és magára hagytak egy kísérő nélkül utazó gyereket a londoni Gatwick repülőtéren. A légitársaság elnézést kért és vizsgálatot indított - számolt be az esetről pénteken a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása.

A 15 éves

Casper Read

csütörtökön kapta meg a beszállókártyáját a Toulouse-ba induló gépre. Ám alig üzente meg egy SMS-ben az édesanyjának, hogy a repülőn ül, egy másik utas magának követelte a helyet, és a fiút azzal az indokkal, hogy nincs elég hely a gépen, leszállították. Casper második alkalommal utazott volna egyedül repülőn, ezúttal a Franciaországban lévő családjához - mesélte el édesanyja, Stephanie Portal. "Ez őrület! Egyedül hagyták az indulási oldalon. Szerencsére még nem szálltam be a Londonba induló vonatba, és vissza tudtam menni érte. Nem tudom, mi történt volna, ha nem érek oda, hiszen nem volt nála pénz, még vonatra sem tudott volna ülni" - osztotta meg felháborodását az anya. A légitársaság szóvivője az okozott kellemetlenségért elnézést kért. Mint közölte: a járat, amelyre Casper Read felszállt, túl volt foglalva. Vizsgálják, hogy hogyan kerülhetett a fiú a fedélzetre, miért nem tájékoztatták erről már a beszállókapunál. A szóvivő hozzátette: mivel a társaságnak szabályos eljárásrendje van a kísérő nélküli kiskorúak védelmére, amelyet ezúttal nem követtek, ennek a mulasztásnak is utánajárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.