Sport

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

2017. július 25., kedd
Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban
mako_hfc_mj-29

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III Közép csoportjának 2017/2018-as szezonjának menetrendjét. A SZEOL, a Makó és a Mórahalom is otthon kezd, a második fordulóban rögtön jön az első megyei derbi.

Két hét múlva kezdődnek az NB III küzdelmei, az MLSZ illetékes bizottsága pedig elkészítette a 2017/2018-as bajnokság menetrendjét. A Csongrád megyei csapatok közül hárman is hazai pályán nyitják az új szezont a harmadosztály Közép csoportjában. A frissen feljutott Makó a Vecsést fogadja az első fordulóban augusztus 12-én, szombaton, míg a Hódmezővásárhelyre rögtön egy nehéz feladat vár ugyanezen a napon:

Major Lászlóék

a Dunaújváros otthonában vágnak neki az idénynek. Egy nappal később a SZEOL SC a PMFC-t fogadja a SZVSE-pályán, míg a Mórahalom a Paks II. ellen nyitja az új szezont. Az első Csongrád megyei derbire sem kell sokat várnunk, a második fordulóban HFC-Makó összecsapást rendeznek, amelynek további pikantériát szolgáltat, hogy a vásárhelyiek a városi stadion lelátójának felújítása miatt Makón játsszák ősszel hazai mérkőzéseiket. A HFC-nek a harmadik körben is folytatódik a Csongrád megyei túrája, akkor a Mórahalom otthonában lépnek majd pályára.

Az NB III Közép csoportjának teljes menetrendje ezen a linknek érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.