Sport

Labdarúgás: a Közép csoportban mind a négy Csongrád megyei NB III-as csapat

Labdarúgás: a Közép csoportban mind a négy Csongrád megyei NB III-as csapat

2017. július 12., szerda
Labdarúgás: a Közép csoportban mind a négy Csongrád megyei NB III-as csapat
szs_labdarugas_futball_foci

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elkészítette a 2017-18-as NB III-as idény csoportbeosztását: az érintett négy Csongrád megyei együttes egyaránt a Középcsoportba került.

Edzőmeccset játszik a SZEOL

A SZEOL SC szerdán 17.30-tól a Felső Tisza-parti stadionban fogadja a Csongrád együttesét első nyári edzőmérkőzésén.

Három 16 csapatos csoporttal, augusztus 12-én rajtol az NB III-as bajnokság, majd jövő június 3-án rendezik az utolsó fordulót. A három bajnok jut fel a másodosztályba, míg a 14-16. helyezettek, valamint a legrosszabb 13. búcsúzik a harmadik vonaltól. Elkészítették a csoportbeosztásokat is: a várakozásoknak megfelelően mind a négy érintett Csongrád megyei együttes a Középcsoportban kapott helyet, így megyei rangadókból nem lesz hiány a következő szezonban.

Az NB III 2017-18-as idényének Középcsoportja

Dunaújváros FC Dabas Kozármisleny Hódmezővásárhely Budapest Honvéd-MFA II. Iváncsa Makó Mórahalom Paksi FC II. Pécs Rákosmente Szekszárd Szentlőrinc SZEOL SC Tiszakécske Vecsés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.