Sport

Labdarúgás: a klubtagok vasárnaptól vehetnek belépőt a magyar-portugálra

Labdarúgás: a klubtagok vasárnaptól vehetnek belépőt a magyar-portugálra

2017. július 28., péntek
Labdarúgás: a klubtagok vasárnaptól vehetnek belépőt a magyar-portugálra

A Szurkolói Klub tagjai már vasárnaptól megvásárolhatják belépőjüket a magyar labdarúgó-válogatott szeptember 3-i világbajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyen az Európa-bajnok Portugália lesz a vendég a Groupama Arénában.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint "egy nappal később, hétfőn már korlátozás nélkül, minden drukker számára megnyílik a vásárlás lehetősége". Az MLSZ emlékeztet arra, hogy az elnökség júniusi ülésén úgy határozott, a válogatott hátralévő három hazai vb-selejtezőjére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak jegyeket a szurkolók. A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, míg személyesen közel 300 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét. A nemzeti együttes előbb augusztus 31-én Lettországot fogadja, majd három nappal később Portugáliát. A magyarok hat forduló után hét pontjukkal a harmadik helyen állnak, de a helyzetük reménytelen még a második, pótselejtezőt érő hely elérését illetően is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.