Közélet

Gyurcsány embereiből építkezik Botka László

Gyurcsány embereiből építkezik Botka László

2017. július 14., péntek
Gyurcsány embereiből építkezik Botka László
botka_laszlo_blogstar

Ismerős arcokat látni Botka László árnyékkormányában: a Gyurcsány-kormány minisztereire és államtitkáraira támaszkodik az MSZP miniszterelnök-jelöltje az Európa Kávézó blog szerint.

Leszámolni a 2010 előtti korszakkal - így kezdte kormányfő-jelölti tevékenységét

Botka László

, ám sokadik alkalommal is bebizonyosodik, hogy Szeged polgármestere nem tud kilépni

Gyurcsány Ferenc

árnyékából. Az MSZP által nem cáfolt hírek szerint Botka mégse határolódik el a 2010 előtti világtól. "Ha Botka megtagadja a 2010 előtti kormányzást - amikor amúgy képviselő és megyei elnök is volt -, akkor hogyan lehet nála árnyékkormány miniszterjelöltje

Hiller István, Ujhelyi István, Korózs Lajos

és

Gőgös Zoltán

?" - írja az

Európa Kávézó

blog. A baloldal megújítása továbbra is a régi arcok újrafelhasználásával történik, ugyanis a fent említett politikusok mind tisztségviselők voltak Gyurcsány kormányában, ami felveti a kérdést, hogy miért épít rájuk Botka László, ha Gyurcsány Ferenc vállalhatatlan számára? "A világ vicce lenne, ha Botka hivatalosan bejelentené ezt a névsort, hiszen az általa megtagadott Gyurcsány-kormányra támaszkodna - és nagyon hamar kinevetnék újabb következetlenségéért..." - fogalmaz az Európa Kávézó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.