Hírzóna

Figyelmetlenség okozott karambolt Szegeden

Figyelmetlenség okozott karambolt Szegeden

2017. július 16., vasárnap
Figyelmetlenség okozott karambolt Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral, valamint egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Egy gépkocsi vezetője irányváltoztatása során nem vette észre a mellette szabályosan, a külső sávban haladó járművet, ezért a két gépjármű ütközött július 15-én, 12 óra 30 perckor Szeged belterületén. A balesetben senki nem sérült meg. Irányváltoztatás során a sofőr köteles az azonos irányban vagy szemben haladó, irányt nem változtató járműveknek elsőbbséget adni! A nyári hőségben csökken a koncentráció, a reflexek tompulnak, ezért ha hosszú útra indul, tartson többször pihenőt, mozgassa át végtagjait! Amennyiben fáradtnak érzi magát, fogyasszon kávét vagy energiaitalt! Éhesen vagy szomjasan ne üljön volán mögé!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.