Közélet

Falunapokat tartanak a hétvégén Domaszéken

Falunapokat tartanak a hétvégén Domaszéken

2017. július 20., csütörtök
Falunapokat tartanak a hétvégén Domaszéken
tape_falunap01_gs

Ezúttal is igazán színes programkínálattal találkozhat az, aki kilátogat a Domaszéki Falunapokra. A három napon át tartó rendezvénysorozat ebben az évben különlegesnek számít, ugyanis a település idén ünnepli a 65. születésnapját.

Július 21. és 23. között falunapokat rendeznek Domaszéken.

Kispéter Géza

polgármestertől megtudtuk, a helyi általános iskola udvarán pénteken 15 órakor kezdődik a színes forgatag, amikor veterán- és modern traktorokat, valamint gyermekjárműveket mutatnak be az érdeklődőknek. 17 órakor traktorok vonulnak végig a település utcáin, majd 20 órától

Dankó Szilvia

áll színpadra mulatós műsorával. Őt a Holdfény Asszonyai követik egy hastáncbemutatóval, majd utcabállal ér véget a nap DJ HariFerivel. A szombat is bővelkedik eseményekben: a zenés ébresztő után – a teljesség igénye nélkül – zöldség- és gyümölcskiállításon, bográcsos főzőversenyen, homokhátsági borok bemutatóján,

Szekeres Máté

fotókiállításán és állatszépségversenyen is részt vehetnek a szórakozni vágyók. A főzőversenyre

B. Nagy László

országgyűlési képviselő is ellátogat. A Domaszéki Népdalkör produkciója, elismerő oklevelek, díjak átadása is színesíti a napot, valamint 20 órától a Csík Zenekar ad másfél órás élő koncertet. S ha még mindez még nem lenne elég, utcabál is lesz, méghozzá a Kosava Együttessel. Vasárnap 9 órától a Szent Kereszt Templomban szentmisére hívják a helyieket. Az idén 65 éves Domaszék falunapját 16 órától motoros felvonulás, 17 óra 30 perctől motoros streetfighter show, 19 órától pedig a Presszó Vendéglő teraszán a Gera fivérek utcabálja zárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.