Sport

Női labdarúgás: révbe ért a Nagymágocs

Női labdarúgás: révbe ért a Nagymágocs

2017. június 12., hétfő
Női labdarúgás: révbe ért a Nagymágocs
nagymagocs_bajnok_csapat

Hetekkel a zárás előtt bebiztosította bajnoki címét a Csongrád megyei I. osztályban a Nagymágocs, amely a Szent Mihály elleni meccs után ünnepelhetett.

Annak ellenére volt örömteli a hangulat a Nagymágocs utolsó mérkőzésén, hogy nem nyert az együttes: függetlenül a Szent Mihály elleni 2-2-s szezonzáró találkozótól, Gila László együttese már jóval korábban bebiztosította aranyérmét a megyeegyben. A mágocsiak ugyan hátrányból fordítottak, ám végül nem tudták bezsebelni a három pontot, de elsőségükhöz kétség sem férhetett. Ez volt az idényben lejátszott húsz meccs közül csupán a második, ahol nem szerzett három pontot a csapat, magasan a legtöbb rúgott gól mellett a legkevesebb kapott góllal is bír a bajnokcsapat, amely tíz pontot vert az ezüstöt szerzett Mezőberényre. A záró játéknap másik meccsén a Csanytelek tízet szórt a SZVSE-nek, Becsei Ibolya mesterötösének köszönhetően pedig megszerezte a gólkiránynői címet.

Eredmények, 28. forduló

Szegedi VSE - Csanytelek 1-10 (1-5)

Gól: Galicz Andrea ill. Farkas viktória (3), Becsei Ibolya (5), Apró Anita Olga (2).

Nagymágocs - Szent Mihály 2-2 (0-0)

Gól: Boda Virág, Lakatos Szabina Zsanett ill. Sasvári Annabella (2).

A bajnokság végeredménye:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.