Bulvár

Második alkalommal pattantak motorra a gyerkőcök + FOTÓK

Második alkalommal pattantak motorra a gyerkőcök + FOTÓK

2017. június 19., hétfő
Második alkalommal pattantak motorra a gyerkőcök + FOTÓK
gyerekmotoros_felvonulas004kf

Jó ügyért motoroztak a gyerekek az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány szervezte II. Naaagy Szegedi Gyermekmotoros Felvonuláson vasárnap a Plázában.

Az Apák napja alkalmából megtartott esemény keretein belül különleges programmal segítettek a szegedi ovisoknak, bölcsiseknek és a régió rászoruló gyerekekeinek. Szeged második jótékonysági gyermekmotorozásán a saját kismotor, futóbicikli, roller és más járgányok mellett nem mindennapi járműveket is kipróbálhattak a gyerekek: kukásautó, tűzoltó autó, rendőr autó és motor is várta az érdeklődőket. A program a közös mozgás mellett a jótékonyságról szólt: a résztvevők egy kevésbé használt játékot, plüsst, könyvet és egyebeket vittek magukkal a motorozásra, melyek Szeged Óriás Játékgyűjtő dobozába került a rászorulók részére. A rendezvényen részt vett a Határvadász toborzó csapat két munkatársa is, akik tájékoztatták az érdeklődőket a határvadász-képzésről és a jelentkezés feltételeiről. A rendőrök részletesen elmondták a 18 és 55 év közöttieknek azt, hogy milyen feltételekkel lehetnek határvadászok. Emellett a megyei rendőr-főkapitányságon és a városi kapitányságokon is lehetőség van a jelentkezésre. A határvadász-képzés pályázati felhívása és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok

a rendőrség honlapjára kattintva

tölthetők le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.