Bulvár

Kilenc embert lőtt agyon egy férfi egy orosz faluban

Kilenc embert lőtt agyon egy férfi egy orosz faluban

2017. június 4., vasárnap
Kilenc embert lőtt agyon egy férfi egy orosz faluban

Kilenc embert lőtt le egy kerttulajdonosi összejövetelen egy férfi a hétvégén az oroszországi Tveri megyében található Redkino faluban.

A tömeggyilkosságot az orosz belügyminisztérium tveri részlege szerint Szergej Jegorov, az egyesület 45 éves, moszkvai illetőségű villanyszerelője követte el. A lövöldözés után Jegorov nem próbált meg elmenekülni és az őrizetbe vétele során nem tanúsított ellenállást. A gyilkos áldozataival - négy nővel és öt férfival - egy Szajga típusú karabéllyal végzett. (Egy korábbi híradás három nőről és hat férfiról tudósított). A TASZSZ hírügynökség úgy értesült, az egyik nővel azt követően végzett, hogy az megtagadta a saját sírja megásását. A RIA Novosztyi hírügynökség szerint egy ötödik nőnek sikerült elrejtőznie a házban és túlélnie a mészárlást, ő hívhatta ki a rendőrséget. Az orosz Nyomozó Bizottság azt közölte, hogy a férfi egy hétvégi házban, általa "kevéssé ismert társaságban" italozott, amikor a vendégek között szóváltás történt. A Komszomolszkaja Pravda című napilap úgy értesült, hogy az egybegyűltek kétségbe vonták az ejtőernyősöknél szolgált Jegorov katonatörténeteit. Az elkövető távozott a házból, de később fegyverrel tért vissza és tüzet nyitott. A lap szerint azzal a felkiáltással, hogy "most megmutatom, hogyan tudok lőni!". A férfi korábban csak közlekedési kihágás miatt került összetűzésbe a törvénnyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.