Közélet

Ismét járható a 47-es főút Hódmezővásárhelynél

Ismét járható a 47-es főút Hódmezővásárhelynél

2017. június 3., szombat
Ismét járható a 47-es főút Hódmezővásárhelynél

A rendőrök befejezték a helyszínelést a 47-es főúton, Hódmezővásárhely határában, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás. A balesetben hárman meghaltak és öten megsérültek - írja a police.hu.

Eddig tisztázatlan körülmények között június 2-án, valamivel 19 óra után a 47-es számú főút 192-es kilométerszelvényében egy Opel áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol

frontálisan ütközött

egy Hódmezővásárhely felől érkező Peugeot gépjárművel. A balesetben az Opel három utasa, két felnőtt és egy gyermek a helyszínen meghalt, míg a Peugeot-ban utazó öttagú család minden tagja megsérült. Őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt. A forgalomkorlátozást a rendőrség, valamivel 23 óra után feloldotta, a forgalom ismét zavartalan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.