Közélet

Ismét alkottak a hivatalnokok + FOTÓK

Ismét alkottak a hivatalnokok + FOTÓK

2017. június 29., csütörtök
Ismét alkottak a hivatalnokok + FOTÓK
alkoto_hivatalnokok002kf

Negyedik alkalommal állították ki az önkormányzat munkatársai alkotásaikat a Köztisztviselők Napján. A változatos tárlat augusztus elsejéig tekinthető meg.

2014 óta minden év nyarán egy kis kiállítás nyílik a városházán, az ott dolgozók hobbijaiba nyerhetnek betekintést az arra járók. „Amikor elindítottuk a kezdeményezést, csak sejtettük, hogy van néhány kolléga, aki otthon, kedvtelésből különböző kézműves termékeket készít, vagy éppen a képzőművészet valamely műfaját műveli. Azt szerettük volna elérni a kiállítással, hogy ezeket lássák a kollégák és a nagyközönség” nyilatkozta

Pappné Zánthó Rita

közművelődési főtanácsos, a tárlat ötletgazdája. Azt tapasztalja, hogy egyre sikeresebb a kiállítás, még most is csatlakoznak újabb kiállítók, most a Városüzemeltetési iroda három munkatársa hozott kézműves párnákat, fotókat. Herédi Edit aljegyző megnyitó beszédében szintén kiemelte, hogy szinte minden irodában volt egy-egy kreatív munkatárs. A tárlat lehetőséget nyújt arra, hogy a köztisztviselők megismerjék egymást jobban, rájöjjenek arra, hogy akár a mellettük ülő is tehetséges valamilyen hobbi területén. Sokan készítettek művészi képeket, így

Roboz István

a Művelődési osztályról és

Varró László

az Építési irodáról.

Karacs János

Pál utzca című többszintes makettje annyira aprólékosan készült, hogy még egy pókhálót is elrejtett az alkotó. Aki szeretné megtalálni, hogy pontosan hova tette, az megnézheti augusztus elsejéig a városháza első emeleti folyosóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.