Közélet

Ingyenes tanfolyamat tart a Google szerdán a szegedi kis- és középvállalkozásoknak

Ingyenes tanfolyamat tart a Google szerdán a szegedi kis- és középvállalkozásoknak

2017. június 26., hétfő
Ingyenes tanfolyamat tart a Google szerdán a szegedi kis- és középvállalkozásoknak

Ingyenes tanfolyamot tart a Google Szegeden a helyi kis- és középvállalkozások számára szerda délután, a Szent-Györgyi Albert Agórában. A Digital Workshop képzés célja, hogy a digitális világ adta lehetőségek hatékony kihasználásában segítse a cégeket.

A Google digitális készségek fejlesztését célzó Digital Workshop programja 2017-ben kifejezetten a magyar kis- és középvállalkozásokat célozza. Annak érdekében, hogy az ingyenes képzés minél több vállalkozást tudjon elérni, a Google közös eseménytervet dolgozott ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által életre hívott Modern Vállalkozások Programjával, amelynek elsődleges célja a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások digitális felkészültségének elősegítése. “A Digital Workshop ingyenes előadásain és a személyes konzultációkon keresztül a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodhatnak, mely lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést. Bízunk benne, hogy az egyéni igényekhez igazodó útmutatásainkkal egyre több magyar kis- és középvállalkozást tudunk támogatni üzleti lehetőségeik kiterjesztésében.” - mondta

Boros Botond

, a Google magyarországi marketingigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.