Sport

Hátország: az ország legjobb nyolc csapata között a KSZSE U11-es lányai

Hátország: az ország legjobb nyolc csapata között a KSZSE U11-es lányai

2017. június 19., hétfő
Hátország: az ország legjobb nyolc csapata között a KSZSE U11-es lányai
kszse02

Véget ért a 2016/2017-es kézilabda gyermekbajnokság, ahol összesen 113 csapat indult el. A gyerekek kéthetente küzdöttek meg, amely végén a KSZSE U11-es lányai bejutottak az ország legjobb nyolc csapata közé.

A pünkösdi hétvégén lebonyolított országos elődöntőben a KSZSE U11-es lánycsapata az előkelő 4. helyen végzett, az FTC, a Győri Audi ETO és a Tatabánya mögött. Ezzel egy teljesen amatőr sportegyesület alázatos és tudatos munkával hatalmas sikert ért el, méltán képviselve az egyesületet és Szeged városát. Nagy szerepe volt ebben az egyesület elnökének,

Forgó Zoltánnak

, aki minden lehetséges módon segítette a zavartalan munkát, megteremtett mindent hogy ez a siker megszülessen. A játékosok és a szülők, valamint az edzők és a vezetők továbbá köszönetet mondanak Szeged városának azért, hogy biztosította az edzéshez szükséges termeket. Bíznak benne továbbá, hogy az ilyen sikerek megerősítik a város sportvezetőit abban, hogy fontos az amatőr kézilabda is a városnak és a benne élőknek. Az egyesület ezenfelül köszöni a támogatást a Maxi Cargo Kft.-nek és a SZONITA Hungary Kft.-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.