Közélet

Fidesz: a baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára

Fidesz: a baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára

2017. június 8., csütörtök
Fidesz: a baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára
Gyurcsány Ferenc

A baloldal pártjai, az MSZP és a DK konkrét veszélyt jelentenek Magyarország és a magyar emberek biztonságára, mert a Soros György-féle terv végrehajtására készülnek a bevándorlás kérdésében - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint egyértelmű bizonyítékok vannak a baloldali pártok szándékára, és ezt több szocialista és Dk-s politikus maga is elmondta nyilatkozataiban.

Hidvéghi Balázs

közölte: példátlan nyomás nehezedik Magyarországra a migráció ügyében, és egységes offenzíva indult a magyar határvédelem ellen. Az elmúlt napok nyilatkozataiból kiderült, hogy az MSZP és a DK a bevándorlás kérdésében egy követ fúj, mindkét párt le akarja bontani a kerítést, és kész elfogadni a kötelező betelepítési kvótákat is - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.