Bulvár

Defekt miatt szenvedett balesetet egy szegedi nő

Defekt miatt szenvedett balesetet egy szegedi nő

2017. június 19., hétfő
Defekt miatt szenvedett balesetet egy szegedi nő
kekfeny_rendorseg_szirena

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral, valamint két sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Könnyű sérülést szenvedett egy szegedi asszony június 19-én nem sokkal 7 óra előtt, mert az autója jobb hátsó kereke defektet kapott, az autó elhagyta az úttestet, és egy lakóház kerítésének ütközött. Szeged külterületén az 55-ös számú főúton szenvedett szintén könnyű sérülést egy segédmotoros kerékpáros 22 órakor, aki eddig tisztázatlan okból elvesztette az uralmat a jármű felett és elesett. Amennyiben defektet kap járműje, próbálja megőrizni nyugalmát és ne kezdjen hirtelen fékezésbe vagy kormányzásba - figyelmeztet a rendőrség. Egyenletes sebességgel kormányozzon az úttest szélére, majd lassítson és álljon meg - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.