Közélet

A szegedi Fidesz telefonon kérdezi a lakosságot Botka vagyonosodásáról

A szegedi Fidesz telefonon kérdezi a lakosságot Botka vagyonosodásáról

2017. június 24., szombat
A szegedi Fidesz telefonon kérdezi a lakosságot Botka vagyonosodásáról
botka_rolex

A Fidesz szegedi szervezete telefonos közvélemény-kutatást indít, melynek célja, hogy megtudják, mit gondolnak a térség polgárai Botka László vagyonosodási ügyeiről.

Az elmúlt időkben

Botka László

több alkalommal is olyan hírekkel került be az országos médiába, amelyek azt bizonyították, hogy Szeged polgármestere nem vallott be minden vagyontárgyat, amelyeket egyébként a vagyonnyilatkozatában fel kellett volna tüntetnie - áll a szegedi Fidesz sajtóközleményében. Így derült fény Botka László családjának eltitkolt, 25 milliós terepjárójára, és így látott napvilágot az a tény is, hogy Botka László évek óta egy nagy értékű, milliós Rolex karórát hord a kezén, melyet állítólag a feleségétől kapott ajándékba. Szintén a sajtó érdeklődésének köszönhető, hogy kiderült: Botka és családja sokkal nagyobb szegedi telken álló családi házban él, mint amit korábban bevallott - folytatódik a nyilatkozat. A szegedi Fidesz szerint - ahogyan minden közszereplőnek - így Botka Lászlónak is el kell számolnia személyes vagyonával. Egyetlen politikus számára sem megengedhető, hogy eltitkolja a vagyontárgyait, és ez alól Szeged polgármestere sem kivétel. Ezért a szegedi Fidesz akciója azt akarja kideríteni, mit gondolnak a helyi választópolgárok Botka László vagyonáról és az eltitkolt vagyontárgyakról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.