Közélet

Szervezeti változás az Invitel Csoportnál

Szervezeti változás az Invitel Csoportnál

2017. május 19., péntek
Szervezeti változás az Invitel Csoportnál

A márciusi tulajdonosváltással az Invitel Csoport fejlődése új fázisba érkezett. Egy szűkebb, de más jellegű, erős iparági tapasztalattal rendelkező felsővezetői csapat feladata lesz a növekedési célok elérése.

Márciusban a China-CEE Fund megvásárolta az Invitel Csoportot, és ezzel a vállalatcsoport fejlődése új fázisba érkezett. A China-CEE Fund hisz a cégcsoport sikeres stratégiájában, azt folytatni és egyben annak megvalósítását gyorsítani szeretné.

David Blunck

vezérigazgató vezetésével egy újonnan felálló, szűkebb felsővezetői csapat feladata lesz a növekedési célok elérése.

Langsteiner Marianne

látja el továbbra is a lakossági és kisvállalati üzletág (Invitel Zrt.) operatív vezetői feladatait.

Javorniczky Áron

eddig sikeresen vitte az Invitech Solutions operatív vezetését. Most egy új, csoportszintű szerepet vállal, az Invitel Csoport operatív vezérigazgató-helyetteseként felel a technológiai és fejlesztési feladatokért, mind az Invitel Zrt., mind az Invitech Solutions Zrt. területeit felügyelve. Az Invitech Solutions kereskedelmi vezetőjének utódlásáról a vállalaton kivűlről gondoskodik a cégcsoport. Közös megegyezéssel, kölcsönös elégedettséggel távozik a cégcsoporttól

Balogh Ákos, Bognár Ádám, Budai J. Gergő

és

Mártha Imre

. A Csoport pénzügyi vezérigazgató-helyettesi feladatkörét külső forrásból fogja biztosítani, a többi területet a jövőben pedig más struktúrában működteti. A távozó vezetők egy átmeneti időszakban tovább támogatják a csoport munkáját. A tulajdonosváltás mérföldkő; a vállalatcsoport fejlődése és a vezetők további karrierje új fázisba érkezett. A távozó vezetők az elmúlt időszakban jelentősen hozzájárultak az Invitel Csoport fejlődéséhez, üzleti sikereihez. Nekik is köszönhető az eredményes pénzügyi átstrukturálás 2013-ban, a tavalyi sikeres jogi szétválás, illetve a cégcsoport idei értékesítése. A cégcsoport ezúton is megköszöni eddigi értékes munkájukat és stratégiai szerepükben elért eredményeiket. A China-CEE Fund elkötelezett az Invitel Csoport növekedése mellett. A lakossági és kisvállalati szegmensben továbbra is a szupergyors hálózatokon alapuló tévé- és internet szolgáltatások lesznek fókuszban. Az Invitech Solutions-nél a konvergens informatikai és telekommunikációs megoldások nyújtása áll a középpontban, a közép- és nagyvállalati, kormányzati, illetve nagykereskedelmi partnerek részére. A szűkebb, de más jellegű, erős iparági tapasztalattal rendelkező felsővezetői csapat feladata lesz ezen növekedési célok elérése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.