Bulvár

Prostitúcióra kényszerítettek egy fiatalkorú vásárhelyi lányt + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

Prostitúcióra kényszerítettek egy fiatalkorú vásárhelyi lányt + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

2017. május 19., péntek
Prostitúcióra kényszerítettek egy fiatalkorú vásárhelyi lányt + VIDEÓ (FRISSÍTVE)
prostitucio_hmvhely

Prostitúcióra vett rá egy fiatalkorú lányt egy hódmezővásárhelyi pár. A futtatók ebből tartották el magukat - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi és 31 éves nő 2016 júliusában vettek rá egy helybéli lányt, hogy négy hónapon át egy Szegeden bérelt lakásban vendégeket fogadjon, és szexuális szolgáltatást nyújtson nekik. Emellett a sértettről több internetes oldalra képeket és hirdetéseket töltöttek fel. A szolgáltatásból befolyó pénzt a gyanúsítottaknak át kellett adnia, amit magukra költöttek. A bűncselekmény feltételezett elkövetőit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen. A pár ellen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon gyermekprostitúció kihasználása, valamint kerítés bűntette miatt indult eljárás. http://www.youtube.com/watch?v=czediA1TO7I

Nem jogerős házi őrizetben a gyanúsítottak

A Szegedi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, illetve annak a nőnek a házi őrizetét, akiket kerítés bűntette és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt szerdán vett őrizetbe a rendőrség - közölte a Szegedi Törvényszék Sajtóosztálya. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása, illetve házi őrizete június hó 19-ig tart. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azért indítványozta a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának, illetve házi őrizetének elrendelését, mivel az ügyészi álláspont szerint megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2016. júliusának közepétől, pontosabban meg nem határozható időpontban a 18. életévét be nem töltött – ekkor 15 éves – sértettet vagyoni haszonszerzés céljából prostitúciós tevékenység végzésére bírták rá. A két gyanúsított a kiskorú sértett részére a prostitúciós tevékenység folytatása érdekében egy szegedi ingatlant vett bérbe, a sértettről készített képeket szexuális tartalmú internetes oldalakon hirdetésben jelentették meg. A prostitúciós tevékenységet folytató kiskorú sértett által folytatott szexuális tevékenységért kapott vagyoni ellenszolgáltatásokat a gyanúsítottak megszerezték és abból részben magukat kitartatták. A bíróság álláspontja szerint a gyanúsítottak hosszabb tartamú szabadságvesztéssel – a büntetés kiszabása során alkalmazandó halmazati szabályokra figyelemmel annak középmértéke 7 év - büntetendő bűncselekményt látszanak megvalósítani, erre tekintettel megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülésük esetén a hatóságok elől megszöknének, vagy elrejtőznének továbbá figyelemmel arra, hogy a nyomozás során ezidáig ki nem hallgatott tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárás meghiúsítására, vagy megnehezítésére törekednének, ezért velük szemben kényszerintézkedés alkalmazását mindenképpen indokoltnak látta. Figyelemmel arra, hogy az egyik gyanúsított három kiskorú gyermeket nevel és az előzetes letartóztatással elérni kívánt célok nyomon követő technikai eszköz alkalmazása mellett házi őrizet elrendelésével is biztosíthatóak, ezen gyanúsított házi őrizetét, míg a másik gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság. A bíróság végzéseit az ügyész tudomásul vette, míg azokkal szemben a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be, így a kényszerintézkedés elrendelése tárgyában hozott döntések nem emelkedtek jogerőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.