Kultúra

Nyerjen jegyet A galaxis őrzői vol. 2-re a SZEGEDma.hu-val!

Nyerjen jegyet A galaxis őrzői vol. 2-re a SZEGEDma.hu-val!

2017. május 5., péntek
Nyerjen jegyet A galaxis őrzői vol. 2-re a SZEGEDma.hu-val!
A_Galaxis_Orzoi_vol2_B1_main_12V_majus4_kicsi

Már megy a mozikban A galaxis őrzői vol. 2, melyre nyereményjátékunkkal most páros jegyre tehet szert!

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill szülőapjáról is. A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

A filmről ide kattintva olvashatnak bővebben.

https://www.youtube.com/watch?v=5d6LqNQaLdI Játékunk kérdése a következő:

Ki Mordály eredeti hangja a Galaxis őrzői vol. 2-ben?

A) Vin Diesel B) Bradley Cooper C) Sylvester Stallone A helyes válasz betűjelét május 8-a, hétfő délig várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes választ küldők között páros mozijegyeket sorsolunk ki, amiket a Cinema City komplexumában válthatnak be! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják

a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.