Közélet

Ne adjon esélyt a bűnelkövetőknek!

Ne adjon esélyt a bűnelkövetőknek!

2017. május 25., csütörtök
Ne adjon esélyt a bűnelkövetőknek!
kekfeny_rendorseg_szirena

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi óvintézkedésekre hívja fel a lakosság figyelmét - írja a police.hu.

Az elmúlt időszakban sajnálatos módon több vagyon elleni bűncselekménnyel összefüggésben érkezett bejelentés a megye rendőrkapitányságaira. A rendőrség felhívja a fürdőző, szórakozó, fesztiválozó fiatalok és felnőttek figyelmét, hogy az áldozattá válás megelőzése érdekében, az alapvető biztonsági intézkedéseket tegyék meg. Értéket, iratot őrizetlenül semmilyen körülmények között ne hagyjon őrizetlenül, szükség esetén vegyen igénybe ruhatárat, értékmegőrzőt. Ne feledje, az alkalmi tolvaj sosem pihen! Minden körülmények között igyekezzen vigyázni testi épségére, vagyonának biztonságára! Amennyiben mégis bűncselekmény áldozatává válna, kérjük, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.