Írjon nekünk

Sport

Kosárlabda: újabb sikert ért el a Kosársuli utánpótlás csapata

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

vasarhelyi_capak_szolnok2

A Vásárhelyi Kosársuli 2006-os válogatott csapata, a Cápák veretlenül zárta az Országos Kenguru Bajnokság regionális küzdelmeit.

Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs tanítványai 14 meccsből 14-et nyertek meg három – Jász-Nagykun-Szolnok, Békés és Csongrád – megye 39 csapatának 6 hónapos bajnokságában, és ezzel bejutottak az ország legjobb 16 csapatának debreceni dzsemborijára. Az elmúlt hétvégén Szolnokon rendezték meg a regionális bajnokok tornáját, amelyen a kelet-magyarországi harmadik helyet szerezték meg.

Két héttel ezelőtt pedig a megyeválogatottak is megmérkőztek Szolnokon, ahol a hat vásárhelyivel felálló Csongrád megye ezüstérmes lett.

EREDMÉNYEK

Csoportmérkőzések

Borsod megye – Csongrád megye 29-44 (11-9, 8-12, 5-11, 5-12)
Csongrád megye – Fejér megye 70-17 (14-3, 22-3, 17-7, 17-4)

Döntő

Bács-Kiskun megye – Csongrád megye 45-42 (13-8, 7-10, 17-7, 8-17)

Márkus Attila edző: “Csongrád megye válogatottja ezúttal a Vásárhelyi Bikák, a Szedeák Sasok, illetve a Szedeák Sakálok legjobb játékosaiból állt össze. A gyerekek már a kezdetektől megtalálták a közös hangot egymással, ami a pályán is megmutatkozott. Első ellenfelünk nagyon intenzív tempót diktált, amihez nehezen tudtunk alkalmazkodni. A hajtós mérkőzés második félidejére a borsodiak elfáradtak, amivel lehetőségünk nyílt ellépni tőlük és megnyerni a mérkőzést. Fejér megye válogatottja nem okozott komolyabb fejtörést a fiúknak. Szép kosarak, látványos befejezések révén a csapat minden tagja hozzá tudott tenni a magabiztos győzelemhez. A döntőben két azonos képességű csapat mérhette össze erejét. Az első félidőben meggyűlt a bajunk a lepattanókkal és nehezen tudtuk tartani az ellenfél mozgékony magas embereit is, ezért a félidőre előnybe került Bács-Kiskun megye csapata. A végjátékra alaposan feljavultunk védekezésben, amiből sok labdát és könnyű kosarat tudtunk szerezni. A hajrára visszatértünk a meccsbe, de a fordításra már nem maradt idő és energia. Gratulálok az egész csapatnak!”

vasarhelyi_capak_szolnok

Márkus Attila edző, Wolf Péter Noel, Borus Soma, Kis Viktor, Angyal Medárd Ámon, Bacsa Rajmund, Kruzslicz Alex, Domján Bálint, Papp Botond, Mészáros Tamás, Lőrincz Boldizsár, Elek-Savanya Márk, Mihályi Patrik és Dragon Botond

SZOLNOK – REGIONÁLIS DZSEMBORI

Elődöntő

Vásárhelyi Cápák – Kecskeméti KA Jégtörő Mátyás 47-76
Kosársuli: Angyal 11, Bacsa 2, Barna -, Borbáth -, Borus 1, Domján 5, Kis 11, Kruzslicz 6, Molnár 2, Ujvári 2, Vass 1, Wolf 5.

Pavlovics Vuk edző: “Sajnos a legerősebb csapatot kaptuk az elődöntőben, Kemény védekezéssel kezdte a mérkőzést a Kecskemét, a magasságbeli előnyüket pedig kihasználták a palánk alatt. Kevés pontot dobtunk az első félidőben ezeknek köszönhetően Örülök, hogy nem adtuk fel és egész mérkőzésen próbáltuk csökkenteni a különbséget. Megérdemelten nyert a Kecskemét, nekünk pedig jó erőpróba volt ez a mérkőzés.”

3. helyért

Miskolci EAFC Basket Bulls – Vásárhelyi Cápák 62-68
Kosársuli: Angyal 11, Bacsa 12, Barna 4, Patócs G. 2, Borus 3, Domján 5, Kis 3, Kruzslicz 19, Molnár 1, Ujvári 1, Vass 3, Wolf 5.

Pavlovics Vuk edző: “Kicsit csalódottan és fáradtan vágtunk bele a második mérkőzésbe. Végig vezetve tudtunk nyerni egy szoros mérkőzésen. Gratulálok a Srácoknak!”

Hirdetés

Kommentek

Hírzóna

Nem termett babér a Kosársulinak

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Könnyű győzelmet aratott a Salgótarján a Kosársuli ellen a Hepp-kupa nyolcaddöntőjében.

Tovább olvasom

Sport

Kézilabda: magabiztos győzelem után, hetedik helyen telel az Algyő

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Győzelemmel zárta az őszt az Algyő férfi csapata.

Tovább olvasom

Sport

Kemény meccsre számít Kelemen Balázs

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szma/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak. A Hepp-kupában ugyanis a B csoport alsó házában szereplő, ám egyáltalán nem lebecsülendő Salgótarján otthonába látogatnak vasárnap 17 órakor. HirdetésKommentek

Tovább olvasom

Aktuál