Sport

Kick-box: remekül teljesítettek a Yoko Team versenyzői a budapesti Világkupán

Kick-box: remekül teljesítettek a Yoko Team versenyzői a budapesti Világkupán

2017. május 23., kedd
Kick-box: remekül teljesítettek a Yoko Team versenyzői a budapesti Világkupán
yoko_team_budapest

Budapesten rendezték meg a 23. Magyar Kick-Box Világkupát, ahol közel 250 egyesület képviseltette magát.

Budapesten, a MOM rendezvényközpontban zajlott a 23. Hungarian Kickboxing World Cup május 20-21-én. A rendezvényt óriási érdeklődés kísérte, hiszen rekordszámú nevezés érkezett, 249 egyesület 2692 nevezést adott le, amely előrevetítette a szoros, izgalmas, változatos küzdelmeket. A közeli országok sportolói mellett számos távoli nemzetiségű versenyzővel küzdhettek a harcosok többek között az USA, Guatemala, Brazília, Mauritius és Mongólia versenyzőivel is. Az aktuális érmek megszerzése mellett, a Yoko Team sportolói továbbra is folytatták a csatát a ranglista-helyezésekért, melynek tétje a kijutás a macedóniai Kick-box utánpótlás Európa Bajnokságra.

Eredmények

Nagy Bálint - egy aranyérem, egy ezüstérem Haider Katrin - kettő ezüstérem Solymosi Bence - kettő ezüstérem Lázár Erik - egy ezüstérem Fülöp Anna - egy ezüstérem, egy bronzérem Csonka Attila - egy ezüstérem, egy bronzérem Galgóczi Gergő - egy bronzérem Bárdos Inez - 5. hely Karai Zétény - 5.hely Ábrahám Zoltán - 5. hely Kapuvári Pál - 9. hely Csala Botond - 9.hely

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.