Bulvár

Gépkocsikból lopott a kisteleki tolvaj

Gépkocsikból lopott a kisteleki tolvaj

2017. május 30., kedd
Gépkocsikból lopott a kisteleki tolvaj
rendorseg_kistelek_tolvaj

Három autóból, egyebek mellett mobiltelefont, kamerát, navigációs eszközt és ruhákat lopott egy fiatalkorú Kisteleken. A feltételezett elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A gyanúsított május 20-án és 21-én két lezáratlan gépkocsiból kulcscsomót, mobiltelefont, személyes iratokat, ruhákat és zseblámpát vitt el - írja a police.hu. A fiatal egy lakókocsit is feltört, amelyből navigációs eszközt és tolatókamerát szerelt ki. Ezt követően egy családi ház udvarából egy kerékpárt is eltulajdonított. A nyomozás megállapította, hogy a lopás vétségének elkövetésével egy dóci fiatalkorú gyanúsítható megalapozottan. A terhelt kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését. A kisteleki rendőrök a lakóhelyén tartott házkutatás során az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős részét megtalálták, majd lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.