Közélet

Bántalmazta rabtársát egy elítélt Szegeden

Bántalmazta rabtársát egy elítélt Szegeden

2017. május 25., csütörtök
Bántalmazta rabtársát egy elítélt Szegeden
csillagborton_gs

Súlyosan megsérült egy jogerősen elítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben, mert egy másik fogvatartott bántalmazta - közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Orosz Zoltán

elmondta, a börtön folyosóján szerdán szólalkozott össze két fogvatartott, majd egyikük bántalmazta elítélt társát, akinek ennek következtében az egyik szeme súlyosan megsérült. A sérült elítéltet a büntetés-végrehajtási intézet szakápolója haladéktalanul elsősegélyben részesítette, majd kihívta a mentőket, akik a férfit kórházba vitték, ott ellátták a sérülést. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot rendelt el az eset körülményeinek tisztázására, az elkövető ellen pedig büntetőfeljelentést tett az intézet parancsnoka - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.