Bulvár

Baleset okozóját keresi a rendőrség

Baleset okozóját keresi a rendőrség

2017. május 26., péntek
Baleset okozóját keresi a rendőrség
kekfeny_rendorseg_szirena

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki egy szegedi kereszteződésben egy villamos elé hajtott, majd balesetet okozott.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu. Az ismeretlen elkövető sötét színű, feltehetően Volkswagen típusú autójával 2017. május 24-én, nem sokkal 9 óra után a szegedi Kossuth Lajos sugárút és a Vadász utca kereszteződésében a vele párhuzamosan haladó villamos elé kanyarodott. Az ütközés elkerülése érdekében a szerelvényt vezető sofőr vészfékezett, melynek következtében a járművön utazó egyik utas könnyű sérülést szenvedett. A gépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.