Sport

Atlétika: országos bajnok lett a SZVSE U16-os fiú súlylökő csapata

Atlétika: országos bajnok lett a SZVSE U16-os fiú súlylökő csapata

2017. május 17., szerda
Atlétika: országos bajnok lett a SZVSE U16-os fiú súlylökő csapata
18518566_1862873650393228_1376618706_n

Május 6-7-én rendezték meg az U16-os Atlétikai Országos Ügyességi Csapatbajnokságot, amely magas színvonalú versenyt hozott.

Igen népes mezőny gyűlt össze a versenyen, a bajnokságra 252 csapat nevezett közel 10000 sportolóval. A verseny egy sokak számára talán szokatlan szabályrendszerben zajlott: a csapatok 4+1 főt nevezhettek be és az általuk elért eredmények átlaga alapján rangsorolták őket. A Szegedi Vasutas SE Atlétikai szakosztályának dobó szakága által indított utánpótlás nevelési program beérni látszik, hiszen a 2016-os csapat és egyéni bajnoki címek után idén is termelik a bajnoki érmeket a fiatal versenyzők. Az idei évben már nyolc bajnoki éremnél tart a dobó csoport a szabadtéri nemzeti bajnokságok előtt. Az utánpótlás nevelő program keretében sok új fiatal ismerkedik a dobásokkal és a csapat továbbra is várja a sportolni vágyókat, hogy a közeljövőben is az ország legjobbjai közt bizonyíthassanak a szegedi dobóatléták.

A Szegedi Vasutas SE eredményei

Fiú súlylökő csapat

1. hely

Fiú diszkoszvető csapat

2. hely

Leány súlylökő csapat

5. hely

Leány diszkoszvető csapat

6. hely

A csapatok tagjai

SZVSE leány csapat

Losonczi Blanka Wagner Kira Szabó-Péter Sára Libor lili

SZVSE fiú csapat

Gábor Tamás Gábor Levente Nyerges Ádám Salha Nabil Jelasity Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.