Bulvár

A Cicamentők is ott lesznek a Hídivásáron

A Cicamentők is ott lesznek a Hídivásáron

2017. május 17., szerda
A Cicamentők is ott lesznek a Hídivásáron
cicamentok_hidivasar_2015

Május utolsó előtti hétvégéjén ismét „hidivásározik” a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete, immár hetedik alkalommal vesznek részt a Szeged Napja ünnepségsorozat záróeseményén, a Hídivásáron, ahol ezúttal is családi programokkal, játékos és elgondolkodtató formában hívják fel a figyelmet az állatvédelem fontosságára.

"Egyesületünk évről évre a Szegedi Hídivásáron is igyekszik teljesíteni küldetését. Tesszük ezt azért, hogy közelebb hozzuk az emberekhez az állatvédelem ügyét, megismertessük az érdeklődőkkel a helyes állattartás szabályait, és bemutassuk lelkes kis közösségünk áldozatos munkáját. Ünnepi kitelepülésünk legkézzelfoghatóbb célja ugyanakkor nem más, mint hogy kevesebb cica és kutya kerüljön az utcára az emberek felelőtlensége miatt! Csökkenjen az állatkínzásos esetek száma! Ezúttal május 19-e és 21-e között, naponta 9-től 19 óráig találkozhatnak standunkkal kicsik és nagyok Szegeden, az Oskola utcában. Szórakoztató, családi programjaink részeként a gyerekeket állatvédő Tudáspróba várja, a jól teljesítők közt értékes ajándékokat sorsolunk ki, a felnőtt állatbarátokat szaktanácsadással segítjük, kiadványainkból egyesületünk munkájába is bepillantást nyerhetnek, ott lesz két kutyusunk, Polly és Miru, várják majd a sok simit és jó idő esetén kiválasztható cicababákban is gyönyörködhet, aki megáll nálunk. Természetesen folytatjuk a Plüsscicás adománygyűjtésünket is Szeged első Állatvédelmi és Állatjóléti Központjának létrehozásáért! Kampányunk keretében eddig néhány százezer forint gyűlt össze adományozóink jóvoltából, elsődleges célunk a központnak megfelelő ingatlan megszerzése lesz" - írja közleményében a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.